Business

Industrial

Borges Agricultural & Industrial Nuts ofereix als seus clients la màxima garantia de qualitat en tots els seus productes i un servei que es basa en l’excel·lència i la flexibilitat. Tenim un coneixement complet del producte i som experts en satisfer les necessitats dels nostres clients, els oferim qualsevol producte derivat de les diverses matèries primeres que gestionem i formem part activa de la seva cadena de valor. Les nostres instal·lacions industrials estan en zones estratègiques per permetre el processat de matèries primes en el seu punt òptim.

La qualitat dels nostres productes supera els més estrictes controls durant tot el procés de producció i distribució. El nostre servei està marcat per l’estreta vinculació que mantenim amb cada un dels nostres clients, comprenent les seves necessitats i adaptant-nos a les normes i especificacions locals en tots els països del món.

Productive process

Dry nuts have to undergo a complex production process, in which technological components play a key role in obtaining high-quality products and optimising turnarounds and minimising costs. In addition, the company’s stringent quality controls ensure the most in quality and safety in all phases of the production process.

Processing plants

Our centers are located in key production sites that, due to their proximity to the origins of production, allow processing (peeling, selecting, drying, calibrating and packaging) the nuts quickly, which allows to guarantee the maximum quality and conservation of the fruit.

Centros Localidad Capacidad
Reus Borges I – Processing and packing plant Reus (Tarragona) 25.000 tons / year
Reus Borges II – Processing and packing plant Reus (Tarragona) 30.000 Tn / año
Altura – Planta descascarado Altura (Castellón) 15.000 unshelled tons / year
Badajoz – Shelling plant Badajoz (Badajoz) 1.500 tons / year
Granada – Shelling plant Valle del Zalabí (Granada) 300 tons / year